Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

Bemutató videó

Van egy hangulatos éttermed, kávézód? Vagy egy fitness termed, esetleg szépségszalonod? Igen, ezek mindegyikének remek segítség, ha van egy takaros kis bemutató filmje, de elengedhetetlen hoteleknél, sőt eladó luxusingatlanoknál is. Mivel ezen esetekben döntő jelentőségű, de mindenképp sokat számít, hogy milyen az enteriőr, így sokat javít a dolgon, ha ezt megmutatod a potenciális vendégeidnek, vevőidnek.

 

Kiknek van szükségük bemutató enteriőr videóra?

  • éttermeknek, bisztróknak, kávézóknak
  • fitness termeknek
  • szépségszalonoknak
  • hoteleknek, szállodáknak, panzióknak
  • eladó luxusingatlanoknak

 

Milyen előnye van egy ilyen filmnek?

A leendő vendégek betekintést nyerhetnek az adott hely világába, így szívesebben látogatnak el hozzád és veszik igénybe a szolgáltatásaidat. Most biztosan arra gondolsz, hogy vannak már profi fotóid, azokon is látszik minden. Ez szuper, ha így van, hiszen egy jó kép többet mond ezer szónál. Na de mi van akkor a mozgóképpel, ami több ezer jó képből áll? Na ugye! És hát Te is maximalista vagy, ha üzletről van szó, nemde?

 

Mennyibe kerül egy ilyen film?

Függ attól, hogy mekkora épületről van szó, mennyi szolgáltatásod van, stb, stb.. Értelemszerűen más egy pici kávézó és megint más egy több száz szobás luxushotel, mindenféle kezeléssel és szolgáltatással. Egy látványos enteriőr bemutató videó kezdő ára általában valahol 80.000 Ft körül alakul és adott esetben több százezer is lehet a felső határ, ha nagyobb komplexum és sok szolgáltatás van.
Küldj némi infót nekünk a helyről és dobunk egy pontosabb árat rá!

 

Íme egy példa videónk: