Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

Értékesítési videó

Értékesítési videóinkat marketing stratégia alapján megírt forgatókönyv kidolgozásával kezdjük (értékesítési scriptek alapján, szövegírással, a videó szerkezetének kialakításával) és az anyag elkészültéig végig a legmagasabb konverzió elérése határozza meg a film készültének medrét. Neked már van egy jó terméked vagy szolgáltatásod, mi pedig segítünk neked eladni!

 

Kiknek van szükségük ilyen videóra?

  • bárkinek, aki értékesíteni szeretne valamit
  • gyártóknak
  • szolgáltatóknak
  • konferencia- és rendezvényszervezőknek
  • tanácsadóknak, coachoknak

 

Milyen előnye van, ha van ilyen videója a Te cégednek is?

Egyszerűbb lesz értékesítened, javul a konverziód, növekszik a vásárlások száma. Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek maguknak a videós tartalmak, sokkal könnyebb és hatásosabb ilyen formában meggyőznöd a piacod. Egy profi marketing vázra felhúzott értékesítési videó non-stop dolgozik, akkor is, amikor éppen alszol. Kell ennél jobb?

 

Mennyibe kerül egy értékesítési videó?

Technikailag nem a legbonyolultabb műfaj, de ennek nem is ez a lényege. Az igazi értéke a dolognak a rengeteg letesztelt és bizonyítottan működő modell, melyek alapján összeállítjuk az értékesítési videód forgatókönyvét, a legjobb konverzió érdekében. Így ez nem is kiadás lesz számodra, hanem befektetés, mely többszörösen megtérül!

Kezdő ára egy értékesítési videónak 80.000 Ft, mely minden költséget tartalmaz, a forgatókönyvtől az utómunkáig. Pontos árat azonban csak a részletek ismeretében tudunk adni, így keress bennünket bátran elérhetőségeink egyikén!