Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

RedLife Team

A RedLife Film csapata 2005 óta foglalkozik filmek forgatásával és vágásával. 2008-ban létrehoztuk stúdiónkat, majd 2009-ben jött a RedLife Film név. 2010-re teljesen lecserélődött eszközparkunk, ma már csak 4K kamerákkal dolgozunk. Hogy lépést tartsunk a technika fejlődésével, stúdiónkat és eszközeinket folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.

Számos díjat is kaptunk már munkánk elismeréséül, ilyen például a Reklámfilm Oscar-díjunk vagy az Európai Unió rövidfilmes kreatív pályázatának első helye. Ezentúl több külföldi megbízásunk is akadt az elmúlt években, valamint hazai sztár zenekarok/dj-k (Kowalsky meg a Vega, Kis Grófo, Desperado, DJ Sterbinszky, stb..) és nagy vállalatok is bennünket választottak.

Fő profilunk a videoklipek, reklámfilmek, promo videók, rendezvényfilmek készítése, de a különleges felkérésektől sem riadunk vissza. Lehetőség van akár víz alatti 4K videók készítésére, élő közvetítésre, sőt egyedülálló légifelvételek forgatására és szuperlassítások készítésére is.

A feltörekvő, tehetséges zenekarok, dj-k, előadók részére rendkívül kedvező feltételekkel vállaljuk promo filmjük, videóklipjük elkészítését. Ezzel kapcsolatban bátran keress minket a Kapcsolat menüpontban található valamely elérhetőségünkön!

Naprakész információkért csatlakozz hozzánk facebook-on is: www.facebook.com/redlifefilm

A RedLife Film Hungary az ADbro csoport tagja. (www.adbro.hu)