Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

Rendezvényfilm / aftermovie

Fesztivált szervezel vagy csak egy kisebb bulit? Egyetemi rendezvény, gólyatábor vagy éppen egy szakmai konferencia? Manapság már elengedhetetlen, hogy igényes dokumentáció is készüljön az eseményről.

 

Kiknek van szükségük aftermoviera?

  • fesztiváloknak
  • konferenciáknak
  • egyetemi rendezvényeknek
  • városi, önkormányzati rendezvényeknek
  • sporteseményeknek
  • cégeknek, céges rendezvényekre

 

Milyen előnye van egy jó rendezvényfilmnek?

Egyrészt kiváló emlék a résztvevőknek, növeli a rendezvény iránti elkötelezettségüket, másrészt ez lesz a rendezvény reklámfilmje több síkon is, ha nem csak egyszeri alkalommal került megrendezésre. A következő rendezvény promóciójában hatalmas szerepe van az előzőről készült filmnek, hiszen így azok is átérezhetik kicsit a hangulatot, akik még nem vettek részt korábban rajta. Továbbá nagy segítség egy ütős aftermovie akkor is, ha szponzorokat kell keresni a következő rendezvényhez, hiszen így saját szemével látja a támogató cég, hogy mibe is teszi a pénzét és energiáját.

 

Mennyibe kerül egy ilyen film?

Függ a rendezvény nagyságától, attól hogy egy időben hány helyszínen zajlanak programok (hány fős stáb szükséges) és attól is, hogy hány napos maga a rendezvény. Nagyjából 100-200.000 Ft / nap árral kell kalkulálni, de a rendezvény részleteinek ismeretében pontos árat tudunk adni, így keress minket bátran!

 

Íme néhány aftermovienk az elmúlt időszakból: