Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

Rajongószerző videoklipek

Rajongószerző videoklipet szeretnél?

Lehet valaki lelkes amatőr, önjelölt sztár vagy országosan ismert előadóművész, egy dolog közös bennük:
szükségük van videoklipre  a sikerek eléréséhez és fenntartásához, méghozzá olyanra, ami ennek a célnak meg is felel.

Mi ilyeneket készítünk!

A videoklip lényegében egy rövid film, aminek a célja, hogy a zene üzenetét még jobban átadja a közönségnek, még jobban megragadja a rajongók figyelmét. Ez napjainkban kiemelten fontos, hiszen nagyon gyorsan terjednek a videós tartalmak, ha azok jól vannak összerakva, ezáltal pedig a zene, az előadó is ismertebb lesz és szélesebb közönséghez tud eljutni.

Gondoljunk csak bele, hogy vajon akkor is ekkora sikereket ért volna el a Gangnam Style című PSY által jegyzett dal, ha nincs hozzá videoklip vagy, ha nem ilyen videoklip van hozzá, amilyen? Valószínűleg nem!

Hazánkban jelenleg viszonylag sok videós van, filmes viszont annál kevesebb. Sok, jellemzően pályakezdő zenész, előadó abba a hibába esik, hogy felkér egy esküvői videós vagy egyéb videós csapatot, akik igaz, hogy rendkívül olcsón, de minden szaktudás és megfelelő technikai felszerelés nélkül látják el feladatukat. Így valóban lesz egy mozgókép a zenéhez, de sajnos a célját, hogy ismertséget és széleskörű közönséget hozzon, viszonylag ritkán éri el, viszont így már nem is volt olyan olcsó az a “klip”.

Nem véletlenül választottak minket többek között országosan ismert sztárelőadók, akik zenei stílusukban régóta jelen vannak és több tíz- illetve százezres rajongói táboruk van.

De, hogy mégis milyen velünk dolgozni, azt elmondják ők:


Kowalsky meg a Vega

.


DJ Sterbinszky

.

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Elérhetőségeinket ide kattintva találod meg!

Üdvözlettel:
Matuz István (director, writer) és a RedLife Film csapata

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!