Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

Termék / szolgáltatás promóciós film

Van egy remek terméked? Esetleg egy kiváló szolgáltatásod? Akkor mi segítünk bemutatni és átadni annak minden előnyét a virtuális térben, hogy a vevőid sorban álljanak előtted. Különösen jó egy ilyen film, ha olyan bizniszed vagy terméked van, ami újdonság, ami ismeretlen a piac számára. Gondolj csak bele, hogy milyen sok vagány termék vagy szolgáltatás videóját látod nap, mint nap Te is a Facebookon.. Ha jól van prezentálva és tetszik az embereknek, terjedni fog, mint a futótűz!

 

Kiknek van szükségük ilyen videóra?

  • Neked, ha van egy remek terméked
  • szintén Neked, ha csúcsszuper szolgáltatást nyújtasz
  • gyártó vagy? akkor kell egy ilyen film neked is! a viszonteladóid hálásak lesznek érte és a te számlád is hízni fog
  • ha franchiseban utazol, akkor is sokat lendíthet egy ilyen film a bizniszeden
  • rendezvények, sportesemények szervezőinek

 

Milyen előnye van, ha van ilyen videója a Te cégednek is?

Ha online értékesítesz, akkor egyenesen nélkülözhetetlen, hiszen ezáltal kerül közelebb a vevőkhöz a terméked. Egy jó videó szőröstül-bőröstül bemutatja a portékád, ami után tátott szájjal fogják nyomkodni a kosár gombot a vevőid. Ha szolgáltatsz, akkor pedig remekül vágyat fog ébreszteni a potenciális ügyfeleidben, hogy bizony erre a remek dologra nekik is szükségük van. Jól hallom, már csörög is a telefonod? Jaj nem, ez az enyém volt. Te hívsz, csinálhatjuk is? Jól döntöttél!

 

Mennyibe kerül egy ilyen film?

Na ez nem egyszerű kérdés. Mi van, ha van egy faéked és azt kell bemutatnunk? De mi van, ha Miamiba szervezel pónilovaglást a tengerpartra? Hát erről van szó!

De nyugi, 120.000 Ft körül már egész takaros kis filmet tudunk Neked készíteni, úgyhogy keress minket inkább és beszéljük meg a részleteket!

 

Íme egy-két példa videónk: