Profi reklámfilmet, videóklipet szeretnél?
Jó helyen jársz!

Vírusfilm

Nyugi, ez nem olyan vírus, ami után orvoshoz kellene menned és a számítógéped sem kell kidobni az ablakon. A vírusfilmek lényege, hogy valamilyen erős érzelemre ható történetet mutatnak be (humor, sokk, romantika, megbotránkoztatás, stb.), burkolt reklámüzenetet tartalmazva. Ha jól sikerül eltalálni a célpiacod ingerküszöbét, akkor a videódat mindenki megosztja majd a Facebook oldalán, elküldi az ismerőseinek privát üzenetben, emailben, tehát terjedni fog, mint egy vírus.

 

Kiknek van szükségük ilyen videóra?

  • először is: mindenkinek, de tényleg
  • szolgáltató és kereskedő cégeknek
  • civil szervezeteknek
  • újonnan nyílt helyeknek
  • rendezvényeknek
  • társadalmi célú felhívásoknak

 

Milyen előnye van egy vírusfilmnek?

A legnagyobb előnye, hogy magától terjed, így sok milliós hirdetési büdzsé nélkül juthat el az üzeneted sok-sok emberhez. Igaz, ezt nem egyszerű elérni és a legpontosabb tervezés sem garantálja, de megfelelő koncepcióval szép eredményeket lehet elérni, ha pedig a szerencse is kedvez, hatalmasat robbanhat is. A másik pozitívum, hogy a vírusvideók az első nagyobb bumm után ciklikusan újabb és újabb hypeot kaphatnak, így hosszútávon még jobb eredményeket hozhat, továbbra is ingyen!

 

Mennyibe kerül egy ilyen film?

Durván 200-300.000 Ft egy ilyen vírusfilm kivitelezésének és tervezésének kezdő ára, de ez lehet sokkal több vagy akár kevesebb is. Ha van ötleted keress minket, ha nincs, akkor is és együtt kitalálunk valamit!

Kérj egy ingyenes árajánlatot mindenféle kockázat nélkül, most!

 

Íme egy példa:

Ez a legfrissebb filmünk például egy kultuszfilm főszereplőjének karakterét idézi meg, vicces párhuzamba állítva a reklámozott cég tevékenységével, kiemelve így profizmusukat. Ezt a filmünket különösebb terjesztés nélkül is már az első pár napban több mint 20.000-en látták!